Оскільська громада
Харківська область, Ізюмський район

ФК "СТУДЕНОК" -ПЕРЕМОЖЕЦЬ ПЕРШОГО КОЛА ЧЕМПІОНАТУ РАЙОНУ З ФУТБОЛА

Дата: 10.08.2020 12:10
Кількість переглядів: 587

Фото без опису

9 серпня завершилося перше коло Відкритого чемпіонату Ізюмського району з футболу. Після матчів 9 туру, що відбулися минулої неділі, лідером чемпіонату залишився футбольний клуб «Студенок».

Гру студенчан з малокомишуваським «Донцем» було перенесено до Ізюма на стадіон «Крем’янець». Вже втретє поспіль вивів на матч свою команду з капітанською пов’язкою наймолодший футболіст «Студенка» – 17-річний Данило Пасічник. Початок зустрічі відразу виявив перевагу номінальних гостей, які ввімкнули швидкості та майже закрили суперників на їхній половині поля. «Донець» відповідав поодинокими контратаками, але перша половина першого тайму була безгольовою. Та гол назрівав. Так і сталося. На 25 хвилині гри після прострілу у воротарську зону рахунок відкрив студенчанин Анатолій Чумаченко. Ще за 2 хвилини воротар «Донця» не впорався з дальнім ударом, а на добиванні швидшим був Олександр Морев. Олександр цього дня зробив свій черговий хет-трик і знову очолив таблицю бомбардирів першості Ізюмського району, на його рахунку 16 м’ячів у 8 зустрічах. Наступний гол гості забили на 32 хвилині: захисник «Студенка» Леван Акобія після розіграшу кутового красивим навісним ударом перекинув воротаря та поклав м’яча у дальній кут воріт – 0:3. Другий тайм відрізнявся від першого. Малокомишуваська команда заграла швидше, а гості навпаки дещо збавили обороти, тому моменти почали виникати вже біля обох воріт. Спочатку в результаті коротенької комбінації, що почалася ще в центрі поля, після виходу сам-на-сам на 54 хвилині відзначився Олександр Морев і зробив рахунок 0:4. За 8 хвилин теж після виходу сам-на-сам не забив гравець «Донця», але арбітр призначив пенальті, який не зміг реалізувати Давід Остапенко. На 75 хвилині номінальні господарі нарешті забили: після помилок захисників «Студенка» м’яч перехопив Олексій Барда, пройшов флангом, обіграв воротаря та забив гол престижу – 1:4. До завершення зустрічі було створено ще кілька небезпечних моментів, але остаточним рахунок було зроблено на 90 хвилині. Цей гол цілком створив студенчанин Геннадій Поправка. Саме після його сольного проходу правим флангом, обіграшу відразу чотирьох суперників і удару «в рамку» Олександр Морев добив м’яч у порожні ворота і зафіксував результат матчу – 1:5. Ця перемога зробила ФК «Студенок» переможцем першого кола, бо двома годинами раніше на цьому ж стадіоні ФК «Цареборисово», який йшов другим і відставав на 3 очки від студенчан, переміг з рахунком 2:1 господарів поля – команду Ізюмської ОТГ, і на той момент наздогнав лідера.
Інші матчі останнього туру першого кола завершилися так: «Колос» (Бугаївка) –«Молнія» (ІКХП) - 0:8. (Голи: Артем Мироненко 34, Шаповалов Руслан 40,51, Владислав Літвінов 45,71,85, Андрій Колісник з пен. на 74, Артем Вітко 90). «Сатурн» (Капитолівка) – «Олімпік» (Куньє) – 2:6. (Голи: Антон Великоборець 50, Денис Малінніков 51; Олександр Афанасьєв 11,15,18,40, Андрій Мартинов 30,58). «Темп» (Бригадирівська сільрада) – «Чистоводівка» - 5:2. (Голи: Олександр Безродний 4, Єгор Корицький 30,65,88, Андрій Казмірчук 80, - Віталій Абрамов 35, Євген Дума 60. На 78 хв. вилучення Рустам Мітін (Чист.) за 2 жовті картки).
Другий круг чемпіонату розпочнеться вже цієї неділі, 16 серпня. В 10 турі «Молнія» зустрінеться з командою Ізюмської ОТГ, «Колос» - зі «Студенком», «Донець» - з «Чистоводівкою», «Темп» - з «Олімпіком», а «Цареборисово» прийматиме «Сатурн».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь