Оскільська громада
Харківська область, Ізюмський район

ШКІЛЬНА ЇДАЛЬНЯ – ТЕРИТОРІЯ КОМФОРТУ

Дата: 17.12.2020 11:01
Кількість переглядів: 1164

Фото без опису

15 грудня 2020 року в комунальному закладі «Капитолівський ліцей Оскільської сільської ради Ізюмського району Харківської області» було проведено урочистості з приводу підбиття підсумків щодо реалізації мініпроєкту «Шкільна їдальня – територія комфорту» в рамках обласного конкурсу мініпроєктів розвитку територіальних громад «Разом у майбутнє», поданого громадською організацією «Надія-К».

Урочистості пройшли за участі голови постійної комісії з питань бюджету Харківської обласної ради, члена Конкурсного комітету Обласного конкурсу мініпроєкту «Разом у майбутнє» Людмили Немикіної, депутата Харківської обласної ради Вісхана Ісламова, сільського голови Оскільської сільської ради Геннадія Загоруйка, старости Капитолівського старостинського округу Костянтина Євченка та членів громади.

Сертифікат щодо реалізації мініпроєкту «Шкільна їдальня – територія комфорту» переможцям проекту вручила Людмила Немикіна.

Наразі в будівлі шкільної їдальні капітально відремонтовано три кімнати, повністю замінено систему водопостачання та водовідведення, встановлено нові сучасні мийні раковини та змішувачі, стелажі для сушіння посуду. Це в свою чергу осучаснило приміщення їдальні та комунікацій відповідно до санітарних норм, покращило надання споживчих послуг та створило належні умови для обслуговування. Тепер у їдальні стало затишно і комфортно як її працівникам, так і відвідувачам. Реалізація даного мініпроєкту стане сходинкою до позитивних перетворень, які сприятимуть подальшому розвитку не лише закладу освіти, а і усієї громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь