Оскільська громада
Харківська область, Ізюмський район

Робочий візит голови Харківської обласної ради Артура Товмасяна до Оскільської ТГ

Дата: 16.04.2021 10:58
Кількість переглядів: 2287

 

 

Фото без опису

15.04.2021 року Оскільську територіальну громаду відвідав голова Харківської обласної ради Артур ТОВМАСЯН. Голова Оскільської територіальної громади Геннадій ЗАГОРУЙКО ознайомив голову харківської обласної ради з наступними проектами:

-  Реконструкція приміщень будівлі Комунального закладу “Опорна школа “Оскільський ліцей Оскільської сільської ради Ізюмського району Харківської області”” за адресою: с.Оскіл, вул. Шкільна, 34 під дошкільний підрозділ

В 2017 року було розпочато реконструкцію другого корпусу Комунального закладу “Опорна школа “Оскільський ліцей Оскільської сільської ради Ізюмського району Харківської області””, з метою  переобладнання його під дитячий садок в зв’язку з тим, що, приміщення діючого дитячого садка не охоплює дошкільною освітою всіх бажаючих. На ці роботи було витрачено 1 215 000,0 грн. з обласного бюджету. Виконано зовнішній ремонт будівлі, даху, замінені вікна та двері. Залишилось реалізувати наступний проект: “Реконструкція приміщень будівлі Комунального закладу “Опорна школа “Оскільський ліцей Оскільської сільської ради Ізюмського району Харківської області”” за адресою: с.Оскіл, вул. Шкільна, 34 під дошкільний підрозділ» з обсягом фінансування у сумі 9 217 488   грн.

  • Будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини в с.Оскіл.

Будівельні роботи були розпочаті у 2018 році. Вже завершено демонтажні та земляні роботи, зроблений фундамент, монолітні пояси, стіни та перегородки зовнішні і внутрішні, перекриття, утеплено горище, зроблено покрівлю, утеплено та оздоблено стіни, частково виконані роботи по підлогам.

Загальна кошторисна вартість проєкту більше 10 млн грн. Фактично профінансовано майже 7 млн грн. На даний час триває коригування проектно-кошторисної документації у зв'язку з виникненням робіт, які не були враховані проектом.

«На останній сесії обласної ради було виділено три мільйони гривень на продовження робіт по будівництву амбулаторії. 500 тисяч гривень - кошти сільської ради. Це фінансування дозволить завершити всі роботи і відкрити медзаклад у серпні», - сказав Артур Товмасян.

  • реалізованим мініпроєктом «LibraryHubOskil: простір єднання громади», який передбачав ремонт бібліотеки , придбання меблів та оргтехніки.

Оскільська сільська бібліотека не бачила ремонту більше 30 років. Втілення  в життя даного проекту було важливим для громадян с.Оскіл бо бібліотека повинна бути не книгосховищем, а місце для спілкування, розвитку та відпочинку.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь