Оскільська громада
Харківська область, Ізюмський район

В Україні вийшла збірка відповідей на запитання про COVID-вакцинацію для соцпрацівників

Дата: 17.06.2021 09:52
Кількість переглядів: 3174

Фото без опису

Соціальні працівники тісно взаємодіють з вразливими групами людей і через це наражаються на небезпеку захворіти, можуть заразити тих, кому вони допомагають.

Тому для них особливо важливо якнайшвидше вакцинуватися від коронавірусної інфекції самим, а також допомогти зробити це свої підопічним.

«Щоб відповісти на можливі запитання про вакцинацію від коронавірусу, розвіяти будь-які сумніви та озброїти соцпрацівників аргументами на користь щеплення, ЮНІСЕФ разом з Міністерством охорони здоров'я та Центром громадського здоров’я за підтримки Уряду Швейцарії створили збірку “Соціальним працівникам: запитання і відповіді про вакцинацію від COVID-19”», - розповідають у Міністерстві соціальної політики. 

Ця збірка розповідає про те, як працюють вакцини, як вони захищають від хвороби, які особливості вакцинації літніх людей, людей з хронічними захворюваннями та маломобільних, як можна записатися на щеплення, які можуть бути реакції на вакцину та що робити після вакцинації, а також пропонує інструкцію, як допомогти підопічним зрозуміти, чому вакцинація важлива для їхнього захисту від COVID-19.

Електронну версію збірки можна знайти за посиланням. Друковані екземпляри поширять серед соцпрацівників у всіх регіонах України. 

Інформацію про вакцинацію проти COVID-19 можна знайти на сайті vaccination.covid19.gov.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь