A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оскільська громада
Харківська область, Ізюмський район

Футбольний турнір на Кубок «Цареборисово»

Дата: 15.10.2021 09:17
Кількість переглядів: 844

Фото без опису

10.10.2021 року  в Осколі відбувся футбольний турнір на Кубок «Цареборисово», в якому взяли участь 4 команди: «Молнія» (ІКХП), «Сатурн» (Капитолівка), «Цареборисово» (Оскіл) і «Темп» (Липчанівка).

Регламент змагань передбачав матчі між усіма учасниками, а у разі нічиєї пробивалися би пенальті. Та до футбольної лотереї жодного разу так і не дійшло, бо всі зустрічі завершилися перемогами. Центральною грою став матч між господарями та гостями з Липчанівки. У напруженій боротьбі переміг «Темп» з рахунком 1:0. В інших зустрічах липчанівська команда перемогла, і в усіх – з «сухими» рахунками. «Цареборисово», у свою чергу, переграв інших суперників, а «Молнія» здолала опір капитолівських спортсменів.

Таким чином, Кубок «Цареборисово» і золоті медалі виграє «Темп», відповівши своїм основним конкурентам з Оскола за поразку тиждень тому в Липчанівці у боротьбі за Кубок Заїки, срібло виборов ФК «Цареборисово», а бронзу – «Молнія».

Всі команди, найкращі гравці та судді отримали кубки, медалі або грамоти за участь у змаганнях. Також, організатори футбольного свята попіклувалися про те, щоб спортсмени і глядачі не залишилися голодними, пригостивши всіх, хто бажав, гарячим кулішом і чаєм.

Футбольні баталії сезону 2021 завершуються, але ще цього року буде багато спортивних подій, тому чекаємо на інші змагання з різних видів спорту і вболіваємо за свої команди і надалі! Сподіваємося, що епідеміологічна ситуація цьому не завадить.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь