Оскільська громада
Харківська область, Ізюмський район

Футбольний турнір на Кубок «Цареборисово»

Дата: 15.10.2021 09:17
Кількість переглядів: 875

Фото без опису

10.10.2021 року  в Осколі відбувся футбольний турнір на Кубок «Цареборисово», в якому взяли участь 4 команди: «Молнія» (ІКХП), «Сатурн» (Капитолівка), «Цареборисово» (Оскіл) і «Темп» (Липчанівка).

Регламент змагань передбачав матчі між усіма учасниками, а у разі нічиєї пробивалися би пенальті. Та до футбольної лотереї жодного разу так і не дійшло, бо всі зустрічі завершилися перемогами. Центральною грою став матч між господарями та гостями з Липчанівки. У напруженій боротьбі переміг «Темп» з рахунком 1:0. В інших зустрічах липчанівська команда перемогла, і в усіх – з «сухими» рахунками. «Цареборисово», у свою чергу, переграв інших суперників, а «Молнія» здолала опір капитолівських спортсменів.

Таким чином, Кубок «Цареборисово» і золоті медалі виграє «Темп», відповівши своїм основним конкурентам з Оскола за поразку тиждень тому в Липчанівці у боротьбі за Кубок Заїки, срібло виборов ФК «Цареборисово», а бронзу – «Молнія».

Всі команди, найкращі гравці та судді отримали кубки, медалі або грамоти за участь у змаганнях. Також, організатори футбольного свята попіклувалися про те, щоб спортсмени і глядачі не залишилися голодними, пригостивши всіх, хто бажав, гарячим кулішом і чаєм.

Футбольні баталії сезону 2021 завершуються, але ще цього року буде багато спортивних подій, тому чекаємо на інші змагання з різних видів спорту і вболіваємо за свої команди і надалі! Сподіваємося, що епідеміологічна ситуація цьому не завадить.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь