Оскільська громада
Харківська область, Ізюмський район

Результат співпраці Оскільської ТГ та АТ «Укргазвидобування» - успішно реалізований проєкт «Світлозвуковий тандем для проведення успішних культурно-масових заходів в Студенокському сільському будинку культури».

Дата: 03.11.2021 19:12
Кількість переглядів: 856

В умовах сьогодення Оскільська сільська рада, як і будь-яка інша громада, намагається вирішувати питання місцевого значення, шляхом залучання грантових коштів .

    Прийнявши участь у конкурсі проєктів «Енергія розвитку» від АТ Фото без опису«Укргазвидобування» Студенокський старостинський округ став переможцем і отримав можливість облаштувати простір для відпочинку.

     Сьогодні Вікторія Сафонова – начальник сектору регіонального розвитку ГПУ «Шебелінкагазвидобування» та Мевша Марія – менеджер зі сталого розвитку ГПУ «Шебелінкагазвидобування»  вручили сертифікат про успішно реалізований проєкт «Світлозвуковий тандем для проведення успішних культурно-масових заходів  в Студенокському сільському будинку культури»

   Проект реалізований у повному обсязі. Для забезпечення якісного культурно-освітнього простору у рамках проєкта для Студенокського СБК придбали: звукову апаратуру, ноутбук, багатофункціональний пристрій, світлове обладнання для проведення заходів.

       Працівники Студенокського СБК висловлюють щиру подяку компанії АТ «Укргазвидобування» за можливість розвитку в культурно-освітньому напрямку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь