Оскільська громада
Харківська область, Ізюмський район

РАННЯ ДІАГНОСТИКА – ЗАПОРУКА ДОВГОГО ЖИТТЯ

Дата: 28.05.2020 15:44
Кількість переглядів: 675

Фото без опису

З 1??0?? квітня по 2??2?? травня 2??0??2??0?? року тривав прийом заявок на участь у конкурсі мінігрантів у рамках виконання Проекту «Ефективна первинна медицина в громаді». Проект реалізується в рамках програми ЄС «Підтримка громадянського суспільства, місцевих влад та прав людини в Україні» та фінансується Європейським Союзом, представленим Європейською Комісією. Започатковано Проект Харківська обласна рада у 2??0??1??8?? році. Метою конкурсу є сприяння розбудові ефективної медико-санітарної допомоги у громадах Харківської області шляхом фінансової підтримки через надання мінігрантів.

??В 2??0??2??0?? році Комунальне некомерційне підприємство «Оскільська амбулаторія первинної медико-санітарної допомоги» прийняло участь в обласному конкурсі мінігрантів з проектною заявкою «Рання діагностика – запорука довгого життя».

??Рішенням Ради партнерів Оскільську сільську раду визнано одним з???????????? переможців ???????????????? В результаті Комунальне некомерційне підприємство «Оскільська амбулаторія первинної медико-санітарної допомоги» отримає фінансову допомогу на придбання сучасного діагностичного обладнання (гематологічний аналізатор, аналізатор сеч; біохімічний аналізатор).

??Загальна сума проекту складає3??0??4?? тисячі гривень., з яких 2??5??8??4??0??0?? гривень кошти субвенції з обласного бюджету, 4??5??6??0??0?? гривень кошти Окільської сільської ради.

??Саме про особливості реалізації цього проекту розповів сільський голова ГЕННАДІЙ ЗАГОРУЙКО у ток-шоу «Відкритий доступ» на Українському радіо «Харків» https://www.youtube.com/watch?v=Ij9cG1hhn7w. ГЕННАДІЙ МИКОЛАЙОВИЧ наголосив на важливості ранньої діагностики на прийомі саме лікаря сімейної медицини і відзначив, що залучення грантових коштів це величезна підтримка місцевим бюджетам.

??Тому кожному громадянину потрібно навчитися брати відповідальність і робити свій внесок у майбутнє держави. Комусь — добре організованою лікарською практикою. Комусь — соціальною відповідальністю свого підрозділу державної влади чи бізнесу. А нам усім — впливовістю громадянського суспільства.

Текст Елена Шевченко

#ОскільськаОТГ

https://www.youtube.com/watch?v=Ij9cG1hhn7w


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь