Оскільська громада
Харківська область, Ізюмський район

ШКІЛЬНА ЇДАЛЬНЯ – ТЕРИТОРІЯ КОМФОРТУ

Дата: 17.12.2020 11:01
Кількість переглядів: 1180

Фото без опису

15 грудня 2020 року в комунальному закладі «Капитолівський ліцей Оскільської сільської ради Ізюмського району Харківської області» було проведено урочистості з приводу підбиття підсумків щодо реалізації мініпроєкту «Шкільна їдальня – територія комфорту» в рамках обласного конкурсу мініпроєктів розвитку територіальних громад «Разом у майбутнє», поданого громадською організацією «Надія-К».

Урочистості пройшли за участі голови постійної комісії з питань бюджету Харківської обласної ради, члена Конкурсного комітету Обласного конкурсу мініпроєкту «Разом у майбутнє» Людмили Немикіної, депутата Харківської обласної ради Вісхана Ісламова, сільського голови Оскільської сільської ради Геннадія Загоруйка, старости Капитолівського старостинського округу Костянтина Євченка та членів громади.

Сертифікат щодо реалізації мініпроєкту «Шкільна їдальня – територія комфорту» переможцям проекту вручила Людмила Немикіна.

Наразі в будівлі шкільної їдальні капітально відремонтовано три кімнати, повністю замінено систему водопостачання та водовідведення, встановлено нові сучасні мийні раковини та змішувачі, стелажі для сушіння посуду. Це в свою чергу осучаснило приміщення їдальні та комунікацій відповідно до санітарних норм, покращило надання споживчих послуг та створило належні умови для обслуговування. Тепер у їдальні стало затишно і комфортно як її працівникам, так і відвідувачам. Реалізація даного мініпроєкту стане сходинкою до позитивних перетворень, які сприятимуть подальшому розвитку не лише закладу освіти, а і усієї громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь