Оскільська громада
Харківська область, Ізюмський район

Робочий візит голови Харківської обласної ради Артура Товмасяна до Оскільської ТГ

Дата: 16.04.2021 10:58
Кількість переглядів: 2308

 

 

Фото без опису

15.04.2021 року Оскільську територіальну громаду відвідав голова Харківської обласної ради Артур ТОВМАСЯН. Голова Оскільської територіальної громади Геннадій ЗАГОРУЙКО ознайомив голову харківської обласної ради з наступними проектами:

-  Реконструкція приміщень будівлі Комунального закладу “Опорна школа “Оскільський ліцей Оскільської сільської ради Ізюмського району Харківської області”” за адресою: с.Оскіл, вул. Шкільна, 34 під дошкільний підрозділ

В 2017 року було розпочато реконструкцію другого корпусу Комунального закладу “Опорна школа “Оскільський ліцей Оскільської сільської ради Ізюмського району Харківської області””, з метою  переобладнання його під дитячий садок в зв’язку з тим, що, приміщення діючого дитячого садка не охоплює дошкільною освітою всіх бажаючих. На ці роботи було витрачено 1 215 000,0 грн. з обласного бюджету. Виконано зовнішній ремонт будівлі, даху, замінені вікна та двері. Залишилось реалізувати наступний проект: “Реконструкція приміщень будівлі Комунального закладу “Опорна школа “Оскільський ліцей Оскільської сільської ради Ізюмського району Харківської області”” за адресою: с.Оскіл, вул. Шкільна, 34 під дошкільний підрозділ» з обсягом фінансування у сумі 9 217 488   грн.

  • Будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини в с.Оскіл.

Будівельні роботи були розпочаті у 2018 році. Вже завершено демонтажні та земляні роботи, зроблений фундамент, монолітні пояси, стіни та перегородки зовнішні і внутрішні, перекриття, утеплено горище, зроблено покрівлю, утеплено та оздоблено стіни, частково виконані роботи по підлогам.

Загальна кошторисна вартість проєкту більше 10 млн грн. Фактично профінансовано майже 7 млн грн. На даний час триває коригування проектно-кошторисної документації у зв'язку з виникненням робіт, які не були враховані проектом.

«На останній сесії обласної ради було виділено три мільйони гривень на продовження робіт по будівництву амбулаторії. 500 тисяч гривень - кошти сільської ради. Це фінансування дозволить завершити всі роботи і відкрити медзаклад у серпні», - сказав Артур Товмасян.

  • реалізованим мініпроєктом «LibraryHubOskil: простір єднання громади», який передбачав ремонт бібліотеки , придбання меблів та оргтехніки.

Оскільська сільська бібліотека не бачила ремонту більше 30 років. Втілення  в життя даного проекту було важливим для громадян с.Оскіл бо бібліотека повинна бути не книгосховищем, а місце для спілкування, розвитку та відпочинку.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь