A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оскільська громада
Харківська область, Ізюмський район

ОГЛЯД МАТЧІВ 5 ТУРУ ВІДКРИТОГО ЧЕМПІОНАТУ ОСКІЛЬСЬКОЇ ОТГ З ФУТБОЛУ

Дата: 15.06.2021 09:28
Кількість переглядів: 3074

13 червня відбулися матчі 5 туру Відкритого Чемпіонату Оскільської ОТГ з футболу.

В селі Студенок однойменна місцева команда «Донець» приймала команду «Темп» з села Липчанівка Куньєвської ОТГ.

Кожна з команд налаштована була здобути тільки перемогу. «Студенок» мав за 4 тури тільки 1 заліковий бал, а липчанівські футболісти налаштовувалися міцно закріпитися на вершині турнірної таблиці.

Тренер студенчан Андрій Абакшин напередодні матчу мав вирішити низку кадрових проблем: на матч не зуміли приїхати воротар Іван Сулима та ключовий гравець Данил Пасічник. У ворота «Студенка» став Влад Сухомлин.

Гра почалася  з позиційної боротьби в центрі поля. До 20 хвилині матчу команди обмінялися парою гострих моментів. На 22 хвилині під час контратаки нападник «Темпу» Олег Христоєв пробиває із-за меж карного майданчика в дальній кут воріт. 0-1 «Темп» попереду. Студенчани, за підтримки своїх вболівальників йдуть вперед, але фортуна сьогодні не була на боці господарів… На 45 хвилині матчу Сергій Птухін робить рахунок 0-2. Другий тайм розпочався з гострих атак «Темпу». Раз за разом біля воріт Влада Сухомлина виникали небезпечні моменти. На 53 хвилині матчу гравцю «Студенка» Олександру Мореву не вдається забити гол з пенальті. Напевно саме цей момент став ключовим у матчі…. На 56 хвилині Владислав Бабій, а на 57 хвилині – Олександр Короткий роблять рахунок розгромним. 0-4 «Темп» веде. 77 хвилина, Олександр Короткий забиває свій другий гол за матч і п’ятий за свою команду. Гол престижу для господарів матчу на 85 хвилині забиває Олександр Морев. Остаточну крапку в матчі ставить на 91 хвилині Олександр Безродній. 1-6 «Темп» здобуває 3 очки і піднімається на перше місце у турнірній таблиці.

В Осколі місцевий «Цареборисово» приймав сусідів з Капитолівки. На 18 хвилині рахунок в матчі відкрив Едуард Демьохін. Господарі поля поступаються. І нестримно атакують ворота «Сатурна». На 28 хвилині Артем Волков зрівнює рахунок, а на 30 хвилині Станіслав Недогода виводе «Цареборисово» вперед. На 34 хвилині Сергій Дяков закріплює перевагу осколян.  А після голів Вацюка Антона (38 хвилина) та Олександра Малютіна (40 хвилина) команди на перерву відправилися з рахуноком 5-1 на гористь «Цареборисово». На 65 хвилині «Сатурн» зменшує відставання, але відразу після розіграшу м’яча в центрі Станіслав Недогода забиває другий свій м’яч. На 70 хвидині Едуард Демьохін робить хет-трик. На 85 хвилині Сергій Папірний забиває 7 гол у ворота «Сатурну». Остаточну крапку в матчі ставить на 88 хвилині Станіслав Недогода. 8-3 перемога «Цареборисово».

Після п’яти  турів найбільше балів (9 очків) має «Темп» (маючи 1 гру в запасі). «Донець», маючи 7 очків, посідає друге місце. Після двох перемог команда «Цареборисово» впевнено займає третє місце. «Сатурн», здобувши 1 перемогу посідає четверте місце. Команда зі Студенка, маючи 1 очко, знаходиться на нижній сходинці турнірної таблиці.

Після справжнього шквалу голів в гонці бомбардирів знову відсутній одноосібний лідер. По п’ять разів засмучували воротарів Олександр Морев зі «Студенка» та Станіслав Недогода («Цареборисово»). Олег  Христенко з липчанівського «Темпу» має на своєму рахунку 4 забитих м’ячів. І аж чотири футболісти мають по три забиті м’ячі. Це Роман Барда, Владислав Кольченко (обидва «Донець»), Едуард Демьохін («Сатурн») та Птухін Сергій («Темп»).

Приємно відзначити, що після зняття карантинних обмежень, матчі проводяться за присутності глядачів. Матчі 5 туру відвідало орієнтовно 240 глядачів.

Команди відіграли перше коло Відкритого чемпіонату Оскільської ОТГ з футболу. Наступної неділі в Капитолівці на місцевому полі команда «Сатурн» прийматиме липчанівський «Темп». Нагадуємо, що у зв’язку з карантином матч 1 тура «Сатурн» – «Темп» було перенесено з 16 травня на резервний день 20 червня.

27 червня заплановано проведення змагань на розіграш Кубку Оскільської ОТГ з пляжного футболу (звичайно, в разі сприятливих погодних умов).

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь