A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оскільська громада
Харківська область, Ізюмський район

Проєкт "Попередити. Захистити. Щепити" - реалізовано!!!

Дата: 30.10.2021 21:21
Кількість переглядів: 810

      З квітня 2021 року на території області впроваджувався обласний конкурс  мініпроєктів «Ефективна медицина в громаді». Оскільська сільська рада з проєктом «Попередити. Захистити. Щепити.» увійшла в число  переможців.

     29 жовтня 2021 року заступниця голови Конкурсної комісії, голова постійної комісії Харківської обласної ради з питань бюджету Людмила Немикіна , разом з депутатом Харківської обласної ради Вісханом Ісламовим, привітала Оскільську громаду та вручила Сертифікат про реалізацію мініпроєкта - переможця обласного конкурсу «Ефективна медицина в громаді».

      Мета проєкту – підвищити рівень вакцинації дітей Оскільської територіальної громади Ізюмського району Харківської області віком від 0 до 17 років, шляхом створення безпечних умов для проведення вакцинації в медичних закладах КНП «Оскільська амбулаторія ПМСД».

    В рамках проекту було закуплено  4  лабораторні  холодильні  шафи  Liebherr LKexv 3600 для зберігання вакцин, 8 рецеркуляторів  бактерицидних  Аерекс-стандарт 30 для знезараження повітря в приміщенні з ціллю профілактики вірусних інфекцій, які поширюються повітряно-крапельним шляхом, 1500 шт. карт імунізації, які будуть вручені батькам при плановій вакцинації.

   Лабораторні холодильні шафи встановлені в амбулаторіях загальної практики сімейної медицини (с.Оскіл, с.Капитолівка, с.Студенок, с.Довгеньке).

   Рециркуляторами бактерицидними забезпечені маніпуляційні кабінети амбулаторій ЗПСМ та фельдшерські пункти (с.Комарівка, с.Бражківка).

      Дітям  віком від 0 до 17 років, згідно договору про медичне обслуговування, буде заповнена та вручена карта імунізації. В подальшому всі новонароджені малюки будуть також отримувати карту імунізації (вакцинації), яка буде використовуватися батьками для планування вакцинації, для пред'явлення за вимогою в дитячий садок чи школу, для виїзду дитини за кордон.

     Загальний бюджет проєкту становить 214,76 тис. гривень, в т.ч. співфінансування з обласного бюджету 143,889 тис. гривень, з місцевого  бюджету 64,428 тис. гривень, кошти КНП «Оскільська амбулаторія ПМСД» 6,443 тис. гривень  .

      Реалізувавши проект «Попередити. Захистити. Щепити.» покращено заходи інфекційного контролю в лікувальних закладах КНП «Оскільська амбулаторія ПМСД», доведена наглядна інформація батькам щодо наявної у дітей вакцинації та її подальших планів.

Міцного здоров'я усім нам!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь