A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оскільська громада
Харківська область, Ізюмський район

Жителі Харківщини мають бути поінформовані та впевнені у захисті в разі надзвичайних ситуацій. Синєгубов

Дата: 11.02.2022 08:24
Кількість переглядів: 385

На цьому наголосив голова ХОДА Олег Синєгубов 9 лютого під час планової наради за участі відповідальних органів та відомств.

Під час обговорення голова Харківської ОДА доручив активізувати роз’яснювальну роботу серед населення щодо того, як діяти в умовах можливих надзвичайних ситуацій. 

«Профільним підрозділам необхідно системно контролювати ефективність і готовність захисних споруд і систем оповіщення. Усі повинні чітко розуміти алгоритм своїх дій в тих чи інших умовах», – зазначив Олег Синєгубов.

Наразі у Харківській області перебуває на обліку 1118 захисних споруд цивільного захисту, зокрема 415 сховищ та 703 протирадіаційних укриттів. Автоматизована система централізованого оповіщення Харківської області готова до застосування за призначенням. 

«Проте голови РДА мають проконтролювати, щоб на місцевих сесіях в громадах були передбачені кошти для підтримки роботи таких систем. Відповідно до тих програм, які передбачені Департаментом цивільного захисту, територіальні громади повинні виконати свої зобов'язання», – сказав Олег Синєгубов.

Зокрема, на сесію обласної ради ініціюють виділення коштів на обласний резерв пального, але в територіальних громадах мають створювати також власні резерви.

«Наголошую на тому, що ми повинні оперативно реагувати на поширення неправдивої безпекової інформації, що сіє панічні настрої серед населення Харківщини. Тож маємо активізувати взаємодію всіх органів державної, місцевої влади та профільних служб», – зауважив Олег Синєгубов.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь