A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оскільська громада
Харківська область, Ізюмський район

У зв’язку з великою кількістю пожеж у природних екосистемах  ДСНС України у Харківській області вкотре наголошують жителям про заборону спалювання сухої рослинності.

Дата: 14.04.2023 15:28
Кількість переглядів: 76

Фото без опису

У зв’язку з великою кількістю пожеж у природних екосистемах  ДСНС України у Харківській області вкотре наголошують жителям про заборону спалювання сухої рослинності.

Із  настанням весни громадяни починають господарювати на городах, подвір’ях, прилеглих територіях. Часто таке прибирання завершується спалюванням залишків листя, сухої трави, різного сміття. У такому випадку добрі наміри при наведенні чистоти та порядку можуть мати згубні наслідки для довкілля і здоров’я людей.

Щорічно, під час спалювання сухої рослинності, звичайна людська недбалість й необачність призводить до загоряння господарських будівель, житлових будинків, транспортних засобів.

Шкода від самовільного й неконтрольованого спалювання рослинних залишків становить велику небезпеку та завдає значних збитків.

Самовільне спалювання листя та сухої трави становить загрозу для людського здоров’я, адже листя, що тліє без доступу кисню, виділяє хімічні сполуки, здатні викликати у людини різні захворювання, зокрема рак.

У зв’язку з вищезазначеним, звертаємося до громадян з проханням, дотримуватися правил пожежної безпеки, відмовитися від спалювання сміття й рослинних залишків.

Є рослинні залишки – компостуйте!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь