Оскільська громада
Харківська область, Ізюмський район

Бізнес і права людини в Україні: проблеми та рішення під час війни і повоєнного відновлення

Дата: 06.09.2023 10:39
Кількість переглядів: 129

Фото без опису

Державна установа «Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова Національної академії наук України», Уповноважений Верховної Ради України з прав людини, Донецький науковий центр НАН України та МОН України, Офіс аналітики та консультацій з питань сталого розвитку у співпраці з Програмою розвитку ООН в Україні та Проєктом Ради Європи «Посилення соціального захисту в Україні» проводять ІІІ-й Всеукраїнський конкурс наукових робіт здобувачів вищої освіти та молодих учених «БІЗНЕС І ПРАВА ЛЮДИНИ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ ТА РІШЕННЯ ПІД ЧАС ВІЙНИ І ПОВОЄННОГО ВІДНОВЛЕННЯ» з нагоди 75-річчя Загальної декларації прав людини (далі - Конкурс).

Запрошуємо заклади вищої освіти та наукові установи України підтримати проведення Конкурсу, сприяти поширенню інформації про нього (у т.ч. на офіційних інтернет-ресурсах, у соціальних мережах, ін.) та заохочувати потенційних учасників до підготовки і подання конкурсних робіт.

На Конкурс подаються індивідуально підготовлені, якісні, зокрема й з погляду академічної доброчесності, та неопубліковані наукові роботи. Загальна інформація про Конкурс, пріоритетні напрями досліджень, вимоги щодо учасників і наукових робіт, порядок їх подання та оцінювання, номінації та відзначення переможців, їх наукових керівників, їх закладів вищої освіти і наукових установ викладена в Інформаційному листі (додається). Оголошення про Конкурс розміщено на офіційному веб-сайті Інституту ˗ http://www.iepd.kiev.ua/?p=15297. Поточна інформація про заходи в рамках Конкурсу публікуватиметься на веб-сайтах і фейсбук сторінках Інституту та Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.

Учасникам Конкурсу необхідно до 22 жовтня 2023 р. (включно) надіслати заявку щодо участі, конкурсну наукову роботу і скановану копію підписаної рецензії наукового керівника здобувача вищої освіти на ел. адресу Оргкомітету: Contest.BHR.2023@gmail.com.

Контакти представників Оргкомітету для консультацій: Санченко Алевтина Євгенівна ˗ координатор Оргкомітету (ел. адреса: alla.sanchenko@gmail.com), Заблодська Інна Володимирівна (тел.: +380504764030, ел. адреса: zablodin@gmail.com) ˗ із загальних питань; Ромахова Оксана Олександрівна (тел.: +380668546755, ел. адреса: romakhova_oksana@ukr.net) та Міщенко Вікторія Сергіївна (тел.: +380952101185, ел. адреса: viktoriiia.mishchenko@gmail.com) ˗  з питань оформлення, подачі, допуску до участі та перевірки наукових робіт.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь