Оскільська громада
Харківська область, Ізюмський район

Оскільська громада отримала новий сміттєвоз від Програми USAID DOBRE

Дата: 23.11.2023 14:59
Кількість переглядів: 233

Фото без опису

У межах проєкту екстреного реагування на виклики війни,  від Програми USAID DOBRE  Оскільська громада отримала сміттєвоз АТ-5031 на шасі IVECO ML140E22-E5 вартісттю 3,7 млн.грн.

Дана техніка буде передана КП «Капитолівське» для забезпечення надання населенню та іншим групам споживачів належної якості житлово-комунальних послуг в частині збору, складування та вивезення твердих побутових відходів, що сприятиме належному санітарному стану в населених пунктах громади, створить умови щодо захисту і відновлення сприятливого для життєдіяльності людини довкілля, буде сприяти більшому озелененню територій, покращенню їх естетичного вигляду, зменшенню стихійних сміттєзвалищ, покращить культуру громад з поводженням з відходами та стане першим кроком до впровадження сортування ТПВ.
 Нагадаємо, що Оскільська громада стала партнером Програми DOBRE, підписавши Меморандум на співпрацю. Ми стали одними з 17 громад, яку додатково обрали для надання екстреної допомоги, як найбільш постраждалих громад.

Також від щирого серця дякуємо нашому куратору-  фахівцю з управління проектами та програмами у сфері розвитку громад  Сафроновой Наталії за підтримку, консультацію та організацію співпраці з Програмою DOBRE.

Разом до перемоги!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь