A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оскільська громада
Харківська область, Ізюмський район

Сенат Конгресу США схвалив рішення про надання нашій державі фінансової допомоги. Завдячуючи зусиллям Президента Володимира Зеленського й команді Офісу Президента наші Захисники й Захисниці отримають довгоочікувану підтримку.

Дата: 24.04.2024 18:43
Кількість переглядів: 18

 

Сенат Конгресу США схвалив рішення про надання нашій державі фінансової допомоги. Завдячуючи зусиллям Президента Володимира Зеленського й команді Офісу Президента наші Захисники й Захисниці отримають довгоочікувану підтримку.

Це голосування зміцнює роль США як маяка демократії та лідера вільного світу. На чому і наголосив Президент Володимир Зеленський.

2.

Важлива перемога на дипломатичному фронті! Сенат США схвалив законопроект про надання Україні масштабної допомоги. Це знаменує собою рішучу підтримку з боку американського народу та стане потужним стимулом для українських Захисників і Захисниць у боротьбі за нашу свободу і незалежність.

Президент України Володимир Зеленський висловив глибоку вдячність лідерам Сенату Чаку Шумеру та Мітчу Макконнеллу, а також усім сенаторам, які підтримали цей двопартійний законопроект. Він підкреслив, що це голосування не лише про допомогу Україні, але й про чітку позицію США як лідера вільного світу, який відстоює демократію.

Глава держави також висловив сподівання на те, що Президент Джо Байден незабаром підпише законопроект. Він зазначив, що Україна гостро потребує далекобійної зброї, артилерії та систем ППО, щоб якнайшвидше здобути перемогу у цій несправедливій війні.

Цей пакет допомоги стане ще одним кроком до відновлення миру та справедливості в Україні.

3.

Життєво необхідна допомога: Сенат США схвалив законопроект про надання Україні масштабної допомоги, що стане значною підтримкою для українських Захисників і Захисниць у боротьбі з російською агресією.

Володимир Зеленський та команда Офісу Президента України доклали значних зусиль на шляху до такого рішення. Воно підтверджує лідерство США як маяка демократії та захисника вільного світу в умовах російської агресії.

4. Сміливі та сильні рішення: Сенат Конгресу США схвалив надзвичайно важливий пакет допомоги для України.

Завдяки зусиллям Президента України Володимира Зеленського та керівника Офісу Президента України Андрія Єрмака бачимо сьогодні результати роботи на міжнародній арені.

Це голосування за пакет військової допомоги демонструє для всього світу, що українці не самі.

Як вже згадував Володимир Зеленський, дякуємо лідеру більшості Чаку Шумеру та лідеру республіканців Мітчу Макконнеллу за підтримку, а також усім американським сенаторам, які проголосували за законопроєкт.

Відновлення справедливого миру можливе лише тоді, коли ми об’єднані. Слава Україні.

5. Сенат США проголосував за надання допомоги Україні – це є демонстрацією продовження підтримки нашої країни, налаштування на Перемогу.

Голосування доводить, що цивілізований світ допомагатиме нам попри будь-які суперечності.

Дякуємо за історичне рішення лідеру більшості Чаку Шумеру, лідеру республіканців Мітчу Макконнеллу та іншим американським сенаторам.

Для нас це вкрай важливо. Президент України Володимир Зеленський також підкреслив, що далекобійні спроможності України, артилерія та ППО є вкрай важливими інструментами для якнайшвидшого відновлення справедливого миру.

6. Сенат США схвалив пакет допомоги для України на суму 61 мільярд доларів

Ці кошти, зокрема, будуть спрямовані на оборону, що напрочуд важливо для нашої держави зараз.

Президент України Володимир Зеленський та керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак доклали чимало зусиль, аби здобути цю підтримку в міжнародних партнерів.

Дякуємо всім, хто проголосував за законопроєкт щодо зовнішньої допомоги Україні! Спільними зусиллями відновимо мир у світі.

7. Коли міжнародні партнери демонструють підтримку України, то це додає нам нових сил у боротьбі з ворогом.

 

Усі українці приєднуються до подяки Президента України Володимира Зеленського та керівника Офісу Президента України Андрія Єрмака щодо виділення допомоги Сенатом Конгресу США

Схвалення цього законопроєкту наше суспільство чекало з великою надією.

Як зазначив Володимир Зеленський, таке голосування зміцнює роль Америки як маяка демократії та лідера вільного світу.

Очікуємо, що далекобійні спроможності України, артилерія та ППО допоможуть встановити справедливість на нашій території.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь