Оскільська громада
Харківська область, Ізюмський район

Інформація про намір здійснити зміну тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення (за результатами коригування діючих)

Дата: 20.06.2024 15:49
Кількість переглядів: 72

Фото без опису

Інформація про намір здійснити зміну тарифів на послуги з централізованого водопостачання

та централізованого водовідведення (за результатами коригування діючих).

 

Ізюмське комунальне виробниче водопровідно-каналізаційне підприємство інформує споживачів, про намір здійснити зміну тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

Розрахунки даних тарифів виконано у відповідності до постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 р. №869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на комунальні послуги».

Планований розмір тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення і інша інформація, передбачена «Порядком інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності», затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від  05.06.2018 року №130, оприлюднюється з метою одержання  зауважень та пропозицій шляхом розміщення на офіційному вебсайті в мережі Інтернет: Оскільської сільської ради Ізюмского району Харківської області https://oskilskasilrada.gov.ua/

Зауваження і пропозиції до проєкту розпорядження «Про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення» в електронному та письмовому вигляді приймаються, відповідно до «Порядку інформування споживачів при намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обгрунгруванням такої необхідності», протягом 7 календарних днів з дня публікації цього повідомлення: на офіційному вебсайті Оскільської сільської ради Ізюмского району Харківської області https://oskilskasilrada.gov.ua/, за адресами:

  1. Ізюмський р-н, с.Оскіл, вул.Слобідська, б.1, кім.1., Харківська обл., 64340;
  2. Ізюмське комунальне виробниче водопровідно-каналізаційне підприємство, вул.Чумацька, б.11, м.Ізюм, 64303, приймальня, тел. (05743) 2-23-68, e-mail:ikpvkp@ukr.net.

 

 

В.о.директора ІКВ ВКП                                                                                                Микола КОЧУРА

https://пояснювальна записка

https://Структура тарифів


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь